İletişim:

Windows 10 Orjinal Yapma Programı Full İndir 3 yorum.

Bu Yazı Hakkında

Admin

11 Ocak 2015 Pazar



Windows 10 Orjinal Yapma: Hala Windows 8 işletim sistemi kullanan bir çok kişi mevcut bir hayli lisans sorunu yaşayanlarda var. Windows 10 Orjinal Yapma Programı kullanıp bilgisayarınızın işletim sistemini lisans yapabilirsiniz. İndireceğiniz RAR dosyasının içinde detaylı anlatım mevcuttur. Lisans sorunu yaşıyorsanız bir kaç işlemle lisans sorunundan kurtulabilirsiniz.


Kurulum

Windows 10 işletim sisteminin tüm dillerdeki hem 32 hem de 64 Bit tüm versiyonlarını aktif eder. 

Yapmanız gereken RAR dosyasındaki .exe uzantılı dosyaya tıklayın, kurun. Biraz bekleyin. Açılan programda Product Keys menüsüne tıklayın. 

Açılan menüde Windows 10 işletim sistemini seçerek Install butonuna tıklayın

İşlem tamamlandıktan sonra ise bilgisayarınızı kapatın ve açın, artık Windows 10'unuz aktif oldu.

NOT: Sorunsuz lisanslama yapmak için bilgisayarınızın antivirüs korumasını devre dışı bırakın ve programdan çıkış yapın.

İndir


Windows 10 Orjinal Yapma Programı İndir

windows 10, windows 10 orjinal yapma, windows 10 orjinal yapmak, windows 10 orjinal yapma programı, windows 10 orjinal yapma programı indir, windows 10 activator, windows 10 aktivatör, windows 10 orjinalleştirme, win10  orjinal yapma, windows 10 lisanslama, windows 10 orjinal lisans, windows 10 lisans anahtarı 2014, windows 10  key, windows 10 orjinal yapma, windows 10 orjinal yapmak, windows 10 orjinal yapma programı, windows 10 orjinal yapma programı indir,

Paylaş

Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'da Paylaş

İlgili Yazılar

Windows 10 Orjinal Yapma Programı Full İndir hakkında 3 yorum var.