İletişim:

Traffic Rider Para Hileli MOD APK İndir Yorum yok.

Bu Yazı Hakkında

Admin

27 Aralık 2015 Pazar



Traffic Rider
Traffic Racer yapımcısından yine bir efsana oyun Traffic Rider. Unity motoru ile yaklaşık olarak 14 ayda geliştirilen Traffic Rider, bu kez sizi bir motorsikletin üzerinde trafik macerasına davet ediyor. Başarılı grafikleri ile dikkat çeken yapımda, yoğun trafiğin olduğu yollar üzerinde yolculuk ederek, 40'dan fazla görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Birinci şahıs kamerasından oynanan oyunda 20 farklı motorsiklet seçeneği mevcut. Gerçekçi motorsiklet seslerinin sunulduğu oyunda çevrimiçi liderlik tablosu ve 30 civarında da başarı listesi yer alıyor. Hızlı sürmenin ve diğer araçlara teğet geçmenin ekstra puan kazandırdığı oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni yılda oyun Android ve Windows Phone platformlarına da gelecek. 

Yerli geliştirici Soner Kara (Traffic Racer'ın geliştiricisi) tarafından hazırlanan Traffic Rider Android platformundaki yerini aldı. Traffic Racer'dan daha gelişmiş 3 boyutlu grafiklere sahip oyun arcade - yarış oyunu sevenler için iyi bir alternatif. Motorla yoğun trafikte makaslar atarak aksiyon dolu dakikalar yaşamak istiyorsanız Traffic Rider'ı kesinlikle indirin. 

Traffic Rider İndir

Traffic Rider Ekran Görüntüleri

Traffic RiderTraffic RiderTraffic RiderTraffic Rider

Paylaş

Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş
Google+'da Paylaş

İlgili Yazılar

Traffic Rider Para Hileli MOD APK İndir hakkında yorum yok.